Støtte til Mylla Løypeforening sesongen 2022/2023

Støtte til Mylla Løypeforening sesongen 2022/2023

Kong Vinter har generøst meldt sin ankomst, og løypekjørerne lar seg ikke be to ganger. De første sporene ble kjørt onsdag denne uka. De fortsatte å pakke og å kjøre såle på torsdag, og det ser ut til at vi kan få den første fine skihelga allerede denne uka. Dette er langt tidligere enn forrige sesong da første spor ble satt 11.desember. Vi håper derfor snøværet de siste dagene er et frampek på en mer snørik vinter enn i fjor. En vinter som likner det vi er vant til på Mylla. Løypekjørerne våre er trollmenn når det gjelder å få til spor, så vi har uansett mye å glede oss til denne vinteren også. 

De gode løypene, det flotte området og utvidelse av hyttefelt har ført til at stadig flere får øyne opp for løypenettet vårt. Vi registrerer stadig nye medlemmer, nye ansikter og biler på parkeringen ved Myllsdammen. Mange trofaste medlemmer deltok på de to høstdugnadene våre, og vi hadde også glede av å bli kjent med nye medlemmer som stilte opp med bygging av bruer, kavling, rydding, klipping, grøfting etc slik at det kan kjøres med scooter og løypemaskin i terrenget. Det har vært mye skogsdrift og hogst i området vårt, og dette har krevd noe ekstra dugnadstimer. Vi takker alle som har bidratt på våre organiserte dugnader og alle som har tatt i et tak på egne initiativ. 

Kulturorientering er et positivt initiativ som ble startet opp sommeren 2016. Vi har et 50 talls poster satt ut med beskrivelse og litt om postens kulturhistorie. Mer om Kulturorienteringen finner du på hjemmesiden. 

Følg oss på Facebook og/eller hjemmesiden mylla-løypeforening.no. Der finnes løypemeldinger og informasjon om arbeidet og aktivitetene vi har. Du kan også følge @myllaloypeforening på Instagram.

Vi takker igjen for tidligere års bidrag og håper du nok en gang ønsker å bidra til flotte skiløyper i Mylla-området. Som tidligere har vi ikke noe fast medlemskontingent, men oppfordrer alle til å betale det du mener løypene er verdt for deg og dine. 

Skryt gjerne av Myllaområdet og Løypeforeningen. Del oppdateringene våre på Facebook og framsnakk gjerne løypeforeningens arbeid, både i lokalsamfunnet og til nye og gamle hytteeiere. Vi har bestilt et parti nye luer og pannebånd med logoen vår på. Vi kommer med mer informasjon så snart vi har fått disse levert. 

Du kan gi ditt bidrag på VIPPS 18868 eller til bankkonto 2220 12 89223

Husk å legge inn navn og adresse, mailadresse samt evt. hyttas gnr/bnr. På denne måten holder vi all info oppdatert, og vi får deg med i de ukentlige medlemsbrevene som sendes ut i skisesongen.

Sees i sporet på Mylla!!!

Med vennlig hilsen Mylla Løypeforening, styret

 

 

Løypekjører Stian Hauger pakker løypa opp til Bislingen sammen med fotograf Harald Martinsen