Støtte til Mylla Løypeforening sesongen 2021/2022

Skisesongen nærmer seg med stormskritt, det er kuldegrader og ca 5 cm snø på Mylla. Vi hadde en ny fantastisk god sesong i fjor. De første løypene ble kjørt 4. desember og de siste 9. mai. Det var ikke rekord, men vi kunne allikevel glede oss over muligheten til å kunne gå på ski halve året. Vi håper dette gjentar seg denne sesongen også! 
 
At vi kan tilby gode skiforhold på Mylla 6 av årets 12 måneder, har ført til at flere og flere oppdager det flotte området «vårt». Vi registrerte flere nye medlemmer og dagsgjester som ønsket å støtte løypekjøringen og arbeidet vårt. Til tider var parkeringsplassene ved Myllsdammen helt fulle, noe som førte til at flere ble henvist til å parkere på Bislingen. Det igjen førte til at mange oppdaget muligheten til fantastiske skiforhold langt uti mai måned. Og de siste dagene april og mai, opplevde vi skientusiaster som var ute etter rekorder med antall runder i rundløypa oppå Bislingflaka.  I tillegg fikk Mylla både oppmerksomhet og god omtale i forbindelse med Verdensrekord i distansegåing (sammenhengende) på ski på Myllavannet. Anders Aukland gikk lengst og tilbakela 700,5 km på snaue 41 timer. 
 
Stort snøfall i romjula med våt og tung snø startet sesongens utfordringer med toppbrekk, trevelt og overheng i løypene. Dette fortsatte på nyåret og medførte mye ryddearbeid for løypekjørere, oss i styret, andre frivillige og ikke minst grunneierne som har lagt ned mye arbeide i oppryddingen. Takk til alle som bidro i løypeforeningens og i privat regi. Dugnadene i år prioriterte opprydding etter vinterens trebrekk, utbedring av underlag, og rydding langs løypene. Ca 50 som stilte opp på hver av de to dugnadene, det er god dugnadsånd?? Vi fortsetter også arbeidet med en ny trase opp til Bislingen og målet er å ha den klar for i hvert fall scooterkjøring denne vinteren. 
 
Kulturorientering er et positivt initiativ som ble startet opp sommeren 2016. Vi har et 50 talls poster satt ut med beskrivelse og litt om postens kulturhistorie. Mer om Kulturorienteringen finner du på hjemmesiden vår. 
 
Følg oss på Facebook og/eller hjemmesiden mylla-løypeforening.no. Der finnes løypemeldinger og informasjon om arbeidet og aktivitetene vi har. Og skryt gjerne av Myllaområdet og Løypeforeningen. Vi håper dere lar „jungeltelegrafen“ gå om løypeforeningens arbeid, både i lokalsamfunnet og til nye og gamle hytteeiere. 
 
Dette brevet sendes alle våre medlemmer og bidragsytere. Mange av dere har allerede bidratt med støtte dette året. Vi takker så mye for det, og dere kan selvfølgelig se bort fra oppfordringen under.
 
Vi takker igjen for tidligere års bidrag og håper du nok en gang ønsker å bidra til flotte skiløyper i Mylla-området. Som tidligere har vi ikke noe fast medlemskontingent, men oppfordrer alle til å betale det du mener løypene er verdt for deg og dine. 
 
Du kan gi ditt bidrag på VIPPS 18868 eller til bankkonto 2220 12 89223
Husk å legge inn navn og mailadresse samt evt. hjemme- og hytte adresse. På denne måten holder vi all info oppdatert, og vi får deg med i de ukentlige medlemsbrevene som sendes ut i skisesongen.
Sees i sporet på Mylla!!!
 
Med vennlig hilsen Mylla Løypeforening