Støtte til Mylla Løypeforening sesongen 2023/2024

Det snør det, snør, tiddelibom! Det hvite gullet kommer tidlig i år, og det kan se ut som vi kan få testet skiene på Mylla allerede denne uka. Dette er gledelige 3 uker tidligere enn i fjor da første spor ble satt 23. November. Er vi riktig så heldige, vil snøen bli liggende. Vi har hatt frost i Nordmarka de siste dagene, noe som er en stor fordel med tanke på å kunne kjøre terrengløypene etterhvert som snømengdene øker. Vi håper og satser på en lang og god skisesong i år også, som vi jo er litt bortskjemte med i vårt område. Lypekjørerne våre er klare og ivrer etter å gi oss de beste forhold. Vi takker og bukker, og det er herlig å kjenne på iveren etter å få testet om skiene, formen og teknikken er intakt. 
 
Tidligløyper, seinløyper og ellers særs gode forhold, gjør at mange bruker løypenettet vårt, og at flere og flere finner veien til Mylla og Nordmarka nord. Vi registrerer stadig nye medlemmer, nye ansikter og biler på parkeringen ved Mylla dam. Mange trofaste medlemmer deltok på de to høstdugnadene våre. Trofaste travere og mer nye bekjentskaper, stilte opp med bygging av bruer, kavling, rydding, klipping, grøfting etc slik at det kan kjøres med scooter og løypemaskin i terrenget. Vi takker alle som har bidratt på våre organiserte dugnader, medlemsmøte og alle som har tatt i et tak på egne initiativ. 
 
Kulturorientering er et positivt initiativ som ble startet opp sommeren 2016. Vi har et 50 talls poster satt ut med beskrivelse og litt om poststedens kulturhistorie. Mer om Kulturorienteringen finner du på hjemmesiden. 
 
Følg oss på Facebook og/eller hjemmesiden mylla-løypeforening.no. Der finnes løypemeldinger og informasjon om arbeidet og aktivitetene vi har. 
 
Vi takker igjen for tidligere års bidrag og håper du nok en gang ønsker å bidra til flotte skiløyper i Mylla-området. Som tidligere har vi ikke noe fast medlemskontingent, men oppfordrer alle til å betale det du mener løypene er verdt for deg og dine. 
 
Skryt gjerne av Myllaområdet og Løypeforeningen. Del oppdateringene våre på Facebook og framsnakk gjerne løypeforeningens arbeid, både i lokalsamfunnet og til nye og gamle hytteeiere. Vi har et parti nye luer og pannebånd med logoen vår på. Ta kontakt om du ønsker å kjøpe pannebånd eller lue.  
 
Du kan gi ditt bidrag på VIPPS 18868 eller til bankkonto 2220 12 89223
 
Husk å legge inn navn og adresse, mailadresse samt evt. hyttas adresse. På denne måten holder vi all info oppdatert, og vi får deg med i de ukentlige medlemsbrevene som sendes ut i skisesongen.
Sees i sporet på Mylla!!!
 
Med vennlig hilsen Mylla Løypeforening

Skiløype i litt tåkete vær på Mylla lørdag 4. november. Foto: Harald Martinsen

Fuglemyrløypa. Foto: Harald Martinsen 4.11.23

Det er skispor på Mylla 4. november 2023. Foto: Harald Martinsen