Løype- og føremelding 12.04.2024

Vår!

Nå er våren definitivt her. Vi har merket forandringene fra vinter til vår over en lengre tid, men brått skjer det at barflekkene dukker fram, snøen slipper rundt steiner og trær og bekkene vokser seg store. Isen på vannene blir blank og våt og lite egnet for skigåing.

Fortsatt er det mulig å gå på ski fra Mylla, men varmegrader og nedbør gjør det ikke mulig å kjøre alle løyper. Arild og resten av mannskapet holder oversikt over hvor det er mulig å kjøre.

Det vil fortsatt bli varmegrader gjennom helgen og med litt/noe regn både lørdag morgen og søndag morgen. Været blir bedre utover dagen, begge dagene.

Fra mandag og helt fram til neste helg blir det kjøligere; kuldegrader om nettene og litt utover dagen og ikke så høge dagtemperaturer som det har vært. Det betyr fine forhold for skiturer fra morgenen av utover i uka. Så får vi vurdere hvordan utsiktene for videre skigåing ser ut neste helg.

Gjennom helga er det rødklister som gjelder, det samme gjelder forsåvidt også seinere ut i uka, men kanskje med et lite underlag av universalklister.

Arilds spor for dagen på FB og hjemmeside vil gi oppdatert informasjon om status for de forskjellige løypene utover i april.


God tur.
 
Mvh. Olaf Godli


Styret takker for all støtte til drivstoff, maskiner og utstyr i vinter. Det er sjølsagt fortsatt mulig å gi et bidrag for dem som ikke har rukket det!