Løype- og føremelding 11. Februar

"Det har kommet forholdsvis mye snø den siste uka; kanskje opp mot 25 cm. Arild har tidligere i dag oversendt følgende om løypekjøringen:
På Svea/Mylla er det -7, det har kommet ca 20 cm snø siste døgnet, det snør og blåser fortsatt. Både vind og snø skal gi seg utpå dagen. Venter derfor til litt utpå fomiddagen før oppstart. Alle løypene blir preppet utover dagen, også scooterløypene over vannene. De som ønsker å gå i uberørt snø anbefales den nedlagte scooterløypa fra Sliperiet til Aurtjernseter, der kommer du inn på løypa til Svartbekken fra Grua.
All snøen som har kommet vil føre til noe løsere løyper enn de siste par helgene. YR melder om synkende temperaturer framover med nattetemperaturer ned mot minus 15-16 grader og dagtemperaturer rundt minus 8-10 grader. Det gir et trått, men enkelt føre.
Smørningstipset er enkelt, bruk Swix VR30 eller tilsvarende kald voks som underlag og vanlig blå/Blå ekstra som topplag for feste.
Jeg minner om turrennet Mylla rundt som går på søndag. Fra Bjørnar i Svea skilag har jeg lagt ved følgende:
Hei
Det snør, det snør
Jeg har laget noe reklamemateriell til Mylla rundt søndag 13. februar kl. 12:00, og vil gjerne at dette kan komme med på føremelding osv, og gjerne på utsendelsen til Olaf.
Link til påmelding:
http://rudsengen.org/sveadata/myllaRundt.php
Frist for ordinær påmelding er midnatt, fredag 11. februar
Etteranmeldinger tas fortløpende fra kl. 10:00 renndagen
Reklameplakater og kart ligger ute på:
http://www.rudsengen.org/filarkiv/myllaPoster2011.pdfhttp://www.rudsengen.org/filarkiv/banner2011.pdf
Hilsen Bjørnar
God tur og god helg!
Vennlig hilsen
Olaf Godli
24 14 89 53/975 46 142"