Løype- og føremelding lille julaften 2022

Lille julaften 2022 - varierende vær i vente

Det har vært varierende temperaturer og med noe nedbør som snø den siste uka. Det underkjølte regnet som var meldt kunne så vidt merkes også i våre høgdelag, men ikke så mye som lenger sørover.

Det jevne påfyllet av snø, ikke mye om gangen, gjør at løypeforholdene stadig blir bedre og flere av terrengløypene blir nå etter hvert kjørt.
Følg med på Arilds daglige meldinger om status for løypekjøringen både på FB og hjemmesiden.

Julaften blir forholdsvis kald, men allerede 1. juledag begynner temperaturen å stige og det kan komme litt snø. Utover i uka bli det noe mer snø og varierende temperaturer. Dette vil innebære noe vekslende føreforhold. Skiene kan ikke smøres ferdig for hele romjula!

Enkelt smørningstips for de første to dagene: Smelt inn to lag med Swix V30 (vanlig blå Swix) og legg på et lag etter at skiene er nedkjølte. Suppler evt. med blå Ekstra (Swix V40) på søndag med stigende temperatur.

Som flere av dere kjenner til vil det komme nye MLF-luer for salg. De første luene kommer i romjula og så fort luene er på plass, vil det komme informasjon om hvordan dere kan få kjøpt luer. Dette vil vi komme tilbake til i kommende meldinger. Denne informasjonen vil sjølsagt også bli spredd vi FB og hjemmeside.

God jul og god tur!

Vennlig hilsen
Olaf Godli

Julefugler på Mylla. Foto: Lene Li Dragland