Løype- og føremelding 12.02.2010

"Det har kommet 5-6 cm snø siste uke. Været holder seg fortsatt kjølig, for ikke å si kaldt, sjøl om det er langt bedre nå enn for en måned siden. Sola gjør mer og mer av seg for hver dag!
Arild melder at alle maskinkjørte løyper ble kjørt i går kveld. Det rapporteres om svært godt skiføre, noe jeg kan bekrefte etter en skitur i går kveld. De scooterkjørte løypene kjøres i dag. Overvannet har frosset til de siste dagene, i hvert fall i løypetraseene. Kombinasjonen av slodding i løpet av uka og noe nysnø gjør at løypene over vannene er mye finere denne helga enn forrige helg.
Skileikanlegget i Skjerpelykkja er nypreparert.
Vegen langs Mylla brøytes fortsatt. Arild melder også om tømmerdrift langs løypa ned mot Vestenden. Vi er lovet at det skal være mulig å ta seg forbi dette området nå i helga.
Smøringstipset er det fortsatt det samme, enkle: Blå Ekstra/VR45 som smeltes under skiene. Topplag legges på avkjølte ski. Temperaturen i sørhellingene vil stige etter hvert som sola stiger, vær forberedt på å ta med noe mjukere voks for å få godt feste hele tiden. Med det været som er meldt skulle det ligge an til en stor utferdshelg i løypene!
Vennlig hilsen
Olaf Godli"