Arilds spor for dagen 7. mars 2023

Svea/Mylla - 07. mars 2023 kl. 08:07
Temperatur: -20 grader.
Vær: Klart pent vær. Snødybde: 90-125 cm.

En kald morgen, men en fin soloppgang nå som gjør at temperaturen blir mer behagelig utover dagen. 
Det kalde været gjør at løypene holder seg bra. 

I går var det minus 10 på Mylla og det etter at sola var kommet opp. men overraskende mange biler på p.plassen og mye folk på både vannet og i løypene i terrenget. 

I går ble p.plassen og veien på Mylla strødd med grus, de som kom tilbake fra skitur og skulle ned den lille kneika til parkeringen fikk bråstopp og måtte overende. 
så vær obs her. 

Har begynt å rette opp igjen de fæle hjulsporene etter tømmerhogsten ved Kanalløypa, kunne nå bruke fresen og fikk glattet ut noe, men skulle hatt litt nysnø så vi hadde fått det hvitt og pent igjen. 

Det er fullmåne i dag, kan anbefale en tur i kveld gjennom Fuglemyrløpa uten hodelykt det blir en helt spesiell opplevelse. Det er selvopplevd og med den smale løypa og trærne kan en føle seg hensatt til en helt annen tid. 
Her har løypa vært slik i uminnelige tider. 

Kl 22 i går kveld var noen på skitur på Sveavannet i 18 minus. Noen av løypene blir preppet på nytt i morgen ettermiddag/kveld. 

Har en oppfordring til både offentlige og private om å ikke strø der løypene krysser veiene. Det handler om å ta hensyn til hverandre. 
Husk den utvidete båndtvangen.


Gammel vane er vond å vende. Her har løypa gått ut på vannet i årevis, men ble flyttet til ved bommen for mange år siden.  
Ser i vidudisplayet at jeg kjørte i 3 km i timen, derfor noe uklart foto.
Foto Arild Bernstrøm.


Greit å variere med truger innimellom.
Foto Karin Braathen.

Fine forhold over Ballangrudsæterhøgda på søndag.
Her på toppen der det begynner å gå utover mot Høgnes. 
Foto Lene Li Dragland.